Lars Erik Echoldt

Personlig utvikling og menneskets potensiale har opptatt meg i mange år. På en måte føler jeg meg heldig som har levd helt hit. Fra det året jeg ble konfirmert og de neste femten var det å få tak i, bruke og skaffe penger til rusmidler en stor del av hvem jeg var og hva jeg gjorde.

 

For meg var dette en livsstil som krevde endring og nye tanker om meg selv. Jeg trodde jeg hadde full kontroll over bruken av rus og kunne slutte når jeg selv ville, men jeg trengte hjelp. Jeg klarte dette ikke alene.

 

Rusmidlene hadde kontrollert livet mitt i så mange år og jeg hadde nærmest ingen idé om hvem jeg var, eller hvordan jeg skulle være mann eller far. Jeg hadde rust meg vekk fra en naturlig oppvekst og måtte skape en ny identitet og ny stil.

 

Etter å ha lest om, lyttet til og møtt mange mennesker som har endret på områder i sine liv, forsto jeg at det er mulig å lære av de beste. Du kan godt si jeg var heldig som overlevde en femten år lang fest. For meg startet livet på nytt som trettiåring. Nå skulle jeg lære å bygge selvbilde og skaffe meg ny identitet.

 

Vi kan lære av de beste innen helsefremmende adferd, livsfilosofi og personlig utvikling!

 

Jeg har i mange år ønsket å dele denne informasjonen med ungdom og unge voksne. Det å bli klar over hvem man er og finne mening med livet er kanskje det viktigste du kan gjøre. Derfor var det nødvendig med en effektiv måte å spre denne informasjonen på.

Det å bli hjulpet og veilede andre i en identitetskonstruksjon, og skape mening med livet er noe jeg har lært mye om. Hvordan skape en varig endring var noe jeg måtte lære i voksen alder. Helt siden jeg startet med selvutvikling har jeg kjent i hjertet mitt at informasjonen jeg har er viktig for fremtidens generasjoner.

meeting-1002800_1920

Tenkt deg hvordan livet ville vært med gode verktøy allerede i ungdomstiden!

 

Etter inspirasjon fra en god venn dukket ideen om å lage et selvutviklingsprogram opp. Et sted hvor ungdom kan få hjelp og bli veiledet i denne prosessen. Plutselig var jeg i gang med å leve ut en mangeårig drøm. Hjemmesiden SkapDittLiv.no ble født, innhold ble skrevet og videoer produsert.

 

Jeg elsker å være del av selvutviklingsdiskursen i Norge, så ta en titt på disse sidene og nyt. Jeg deler de beste tipsene helt gratis. Om du ønsker å se hvilke bøker og programmer som har inspirert og jeg har vært igjennom, kan du ta en titt på bokhylleoversikten.

Legg igjen en kommentar